6 kycklingfileer -2 middagar.


Middag igår: Stekt kycklingfile med gräddås med champinjoner, broccoli och parmesan.


Middag idag: Lowcarbpasta med gräddig sås enligt detta recept:

Ingredienser till ca 4 portioner:
3 kycklingfileer
1 paket schwartzwaldskinka (lidl)
1 burk soltorkade tomater
2 dl grädde
2 dl creme fraishe
1 liten torkad chili (eller den typ av chili man gillar helt enkelt)
1 förp bladspenat
salt och peppar
Valfri mäng lowcarbpasta.¨
Parmesanost

Gör så här:
Dela kycklingfileerna i mindre bitar och stek dom i smör så att de blir lite mer än halvfärdiga. (sen "kokar" de klart helt i såsen). Strimla skinkan och de soltorkade tomaterna och tjoffa ner dom i pannan. Häll på grädde och creme fraische. Smula sedan ner chili och salta och peppra. Låt smakerna puttra ihop en stund på medelvärme. Koka pastan. När den precis är klar lägger du i bladspenaten. Serveras med parmesanost såklart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0