Taccogratäng med guccamole och salsa



Ikväll gjorde jag en stor taccogratäng som säkert kommer att räcka till matlådor/micro-middagar hela veckan. Gud så skönt. Det finns säkert massor med varianter på taccogratäng men så här gör jag min:

Stek köttfärs och när den är genomstekt (men fortf fuktig) så tjoffar man i så mkt tacco-krydda man vill ha. Sen lägger man köttfärsen i en form, toppar med stekta champinjoner, brer över ett lager creme fraishe och toppar slutligen med en god ost, (västerbotten blev det idag). Sedan skjutsar man in alltihopa i ugnen tills osten smält och fått lite färg.


Ikväll blev tillbehören liite taccosås och så guccamole förstås (2 avocado, 2 dl creme fraishe, bizarrt mkt vitlök, pressad citron & salt och peppar.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0