Lunchen idag
Blev omelett. Smet hem och fixade den, så smidigt och snabbt! Fyllning vart det som fanns i kylen; skinka, tomat och ost. Blev gott även om jag egentligen inte är så glad i omeletter i stekpanna.
Och sen vart det dessert också!
Chokladmousse som lagades igår. 70% choklad, äggulor och grädde, receptet
finns redan på bloggen sen tidigare! Den blir bara godare av att stå ett dygn i kylen och "mogna". Men sen måste man ta ur den iaf en timme innan man vill äta den, annars blir den så mastig och tjock i konsistensen. Man måste ha några bär till också för att lätta upp det hela. Vi kör jordgubbar tills säsongen är över!
Lamm bourguignon
Första grytan sen i vintras blev middag idag. Egentligen för tidigt men Peter hade köpt lammstek som jag inte alla vara sugen på att tillaga på klassiskt maner. Så då blev den en gryta istället. Den blev faktiskt grymt god!
Kräftpremiär
Igår åt vi säsongens första kräftor. Svenska och underbart goda. Kryddost, smör, lchf rostbröd och finncrisp till. Och lite skumpa såklart :)
Regnbågsforell med smörsås och sparris
Efter ett långt blogguppehåll är jag tillbaka. Lchf har jag ätit till och från ändå även om jag inte bloggat men nu är det dags att även plita ner recepten här :) Ikväll åt vi ugnstekt regnbågsforell tillsammans med en smörsås. Denna såsen alltså, den är helt fantastisk till fisk. Och det är ju inte så konstigt, den innehåller mest smör, grädde och crème fraishe och vitt vin. Bara goda grejer :) Har hittat receptet på allt om mats hemsida. Googla på gräslöksmörsås så hittar du det!